Scapa de cosuri cu otet

Da,ai citit bine.Poti scapa de cosurile de pe fata sau de pe orice alta parte a corpului cu un produs pe care cred ca toti il avem la noi in casa,sau daca nu il avem este unul foarte accesibil.Acest tratament naturist impotriva cosurilor este unul foarte ieftin si foarte bun.Si eu personal am reusit sa scap de cosuri cu otet.
Desigur am mai folosit si alte metode de a scapa de acnee dar otetul mi s-a parut ca are cel mai rapid efect in inlaturarea cosurilor.

Tratamentul local se face in felul urmator: se aplica o cantitate mica de otet pe zonele afectate cu ajutorul unei comprese curate. Se lasa sa actioneze 15 minute dupa care se clateste cu apa calduta. Nu te speria, s-ar putea ca fata sa ti se inroseasca puternic, dar isi va revenii la normal dupa aproximativ o ora.Ai sa vezi ca in aproximativ o saptamana fata ta va fi fara cosuri.

Ca tratament intern, otetul se poate bea ca atare sau in combinatii (de exemplu intr-o ceasca de ceai verde),acest tip de tratamentul trebuie urmat cel putin o luna de zile. Otetul ajuta si la scaderea colesterolului si a indexului glicemic. Daca nu te simti bine sau experimentezi efecte negative, consulta un medic si intrerupe tratamentul.

Important: foloseste numai otet natural (din mere) si nu artificial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu